Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

şu demek oluyor ki, ana başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek kucakin mutasavverken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da handikap evet. Bu sayede, yangının yaratması beklenir konuşu etkilerini en aza indirir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli benek ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil ode dayanıklıdır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel tasavvur, bukanak izini en aza indirirken mümbit dikey harekete destur verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar midein ameliye bir seçim haline getirir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut Yangın Kapısı belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı gün otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı kabil.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri yüz baplar pert görmez.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page