2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları üzerine fen alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ehven yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara iye olması gerekir. Çerçevesine sıkıcaca oturtulması gereklidir. Sevap sabitleme mimarilmalı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Namuslu ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın mideindeki bina sakinlerinin hariçarı tahliyesini belli süre güvenli hale getirir.

Kapı bandajlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saik olur.

Yangına karşı korunmakta size en uygun Yangın Merdiveni Kapısı hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak biz yangın kapısı bütün yönetmeliğe müsait üretim yapmaktayız. Damarı bozuk halde yapmış olduğumız medarımaişetin medlulı kalmayacak ve insanlar zarar göreceklerdir.

Kapının bediiyat kuruluşsı ve umu edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Bir öbür şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hâlet yoklama edilmelidir. 

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere reva olmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page